Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Na Euro w okolicach bazy polskiej zgubiłem czarną szybkoładowarkę. Ponoć ktoś ją znalazł i odniósł do bazy polskiej wymieniając na flagę ;) obecnego posiadacza tej ładowarki proszę o kontakt.

• 4 weeks later...
  • Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

witam

dziś 2.1.2010 na chemicznej PP zgubiłem idąc z parkingu do respa monitor (wskaźniki rozładowania) do lipola 7,4 V - taka mała płytka drukowana z diodą i buzerem podłączana do złącza balansera :cry:

• 1 month later...
Posted

A mi przy ścianie bliżej respa wcięło ciemną szybkę do SPECSów. Nie żeby było mi jej jakoś specjalnie szkoda, bo i tak jej nie używałem, ale miło by było, gdyby uczciwy znalazca zgłosił się na PW.;]

Posted

witam

w czasie sprzątania samochodu (Skoda octavia)znalazłem olivkową czapkę.

najprawdopodobniej jest własnością osoby którą podwoziłem na przystanek pestki po spotkaniu na ZNTK w lutym.

kontakt na PW.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Wczoraj na BF'ie w Mieczewie znaleziono magazynek do M4 Classic Army, chyba low cap.

Kontakt PW

Edited by real34
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Właśnie się zorientowałem, że idąc do domku po strzelaniu na f6a, nie odebrałem swojego mid-capa od AK, szczęśliwego posiadacza proszę o kontakt na PW :)

Edited by boziu