Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

A ja również znalazłem rękawiczki na Chemicznej w ubiegłą niedzielę, proszę o opis rękawiczek na priva, z czego zrobione i gdzie jaki kolor na nich się znajduje, wówczas wydaję rękawiczki we właściwe ręce.

• 2 weeks later...
Posted

Dziś na Chemicznej zgubiłem rączke przeładowania od M16. Nie pytajcie nawet jak :) Sam nie wiem po prostu chyba wyleciała. Myśle że zgubiłem ją gdzieś w okolicach tej długiej drogi z zaporą z belek drewnianych :)

Pozdrawiam Szarak,

Posted (edited)

Zostawiłem na ZNTK (na betonowych płytach, miejscu pierwszej trupiarni) butelkę Exceli 0.25g. Była pełna w 1/3. Ktoś może się na nią natknął? W torbie za to znalazłem wypełnioną w tym samym stopniu butelkę blasterów. Zamieniłem się z kimś? Z góry przepraszam.

Edited by Wombat
Posted

Jeśli ktoś znalazł na F1a akumulator 8.4V Intellecta i (przy ogromnym szczęściu!) selektor ognia, to moje :)

Byłem jedną z ostatnich osób zwijających się ze strzelanki i na respie nic nie leżało

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam,

Byłem dziś na FII (niedziela 27.04.08). Na wale obok kominów znalazłem odpadniętą (:P) manierkę wraz z pokrowcem w kamuflażu wz.93. Właściciela proszę o kontakt przez PW.

• 1 month later...
Posted

Dzisiaj, 7 czerwca znalazłem jakiegoś metalowego ajzola co wygląda jak kolba składana od ingrama czy coś podobnego.(czarny). Miejsce znalezienia:

Chemiczna na polance przy bunkrze(tam gdzie od czasu do czasu mamy zbiórkę i leżą rzeczy). Jak zrobię zdjęcie to wstawię bo ciężko mi opisać co to dokładnie jest.