Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

ZGUBIONO

Magazynek low-cap do m4 na forcie IV dnia 29.11.2014

Magazynek malowany na czarno, spod spodu wyłazi oryginalny TAN/desert.

Na magazynku zamocowany chwyt gumowy MAGPULL obklejony izolką żeby nie spadał.

Firma magazynka Specna Arms, aczkolwiek nigdzie nie jest to na nim wygrawerowane-czynnik nieistotny.

Znalazce proszę o kontakt PW.

• 4 weeks later...
  • Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ZNALEZIONO

Podczas treningu Tigermeet w dniu 9 listopada w pobliżu masztu antenowego na końcu żwirowej drogi przy ul. Chemicznej znaleziony został magazynek, prawdopodobnie od strzelby. Możliwe, że należy on do jednego z uczestników ostatniej edycji Vice Poznań, która to impreza była wcześniej na wspomnianym terenie.

Element ten prezentowany jest na poniższych zdjęciach.

ShotgunMag-1.jpg

ShotgunMag-2.jpg

Znaleziony artefakt bedzie można odebrać choćby jutro (tj. 28.12) w miejscu jego odnalezienia, podczas naszego kolejnego treningu lub też w późniejszym terminie w Poznaniu.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Witam

znalazłem w niedzielę 04.01.2015 na zbrojowni w Złotnikach srebrny nóż składany z pomarańczową linką.

Właściciela proszę o kontakt tu bądź na Pw.

Pozdrawiam.

Edited by mikolaj84
Posted

04.01 na Chemicznej znaleźliśmy speedloader (szybkoładowarkę). Właściciela proszę o podanie koloru oraz marki. Jeżeli po 2 tygodniach nikt przekonujący się nie zgłosi, to gadżet zostaje u mnie.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

witam, 28 03 2015 na chemicznej znalazłem batke 7.4V GE POWER , a tydzien wcześniej w Mieczewie na Kolosie maga chyba do auga , taki karbowany desert- oddałem kolosowi. pozdr ... a batka fajnie pasi mi do bety, wiec raczej nie oddam ;)

• 5 weeks later...
  • 7 months later...
Posted (edited)

Świąteczna Rozpierducha 13.12.2015, poligon Witaszyce k. Jarocina, las na lewo od chillout'a: zgubiłem mag do SWD A&K metalowy, low/midcap.

Edited by basshead
  • 4 months later...
  • 4 months later...
Posted

Gdyby ktoś z szanownych graczy znalazł na Chemicznej "na ścianach' przy małym bunkrze lub gdziekolwiek indziej niewielki magazynek niewiadomego pochodzenia, to z pewnością będzie mój ;) magazynek do M1 Garand mieszczący się niemalże w dłoni.

• 1 month later...
Posted

Ne Chemicznej znalazlem dzis w okolicy malego bunkra magazynek do pistoletu gazowego. Nie mam pojecia jaki model a tym bardziej jaka firma. Nie zauwazylem zadnych cech szczegolnych. Jesli ktos zgubil w ostatnim czasie moze sie odezwac. Mag do odbioru w Gruszczynie.

Pisane z tel.