Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj po rozgrywce w Forcie IV znalazłem ciemnozieloną kurtkę przeciwdeszczową.

Właściciela proszę o kontakt na PM i opis kurtki (firma/rozmiar)

Pozdrawiam

• Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurtka moja, wielkie dzięki, że zwróciłeś uwagę, byłem pewien, że władowałem ją do torby, a pewnie zleciała mi gdzieś obok. PMa już wysłałem, a pewnie i jakiś browarek dla znalazcy się trafi ;)

• 3 weeks later...
Posted

Dwa tygodnie temu (03.05.2011) na Chemicznej w okolicach pola paintball'owego zgubiłem dwa mid-capy do G36, złączone razem i owinięte czarną taśmą. Jakby ktoś znalazł i chciał oddać, to prosze o wiadomość na PW. Jakby nie chciał oddać, to niech mu dobrze służą, jako i mnie służyły.

• 2 weeks later...
Posted

15 maja, fort IV, Namstock - najprawdopodobniej zgubiłem nóż składany Opinel z drewnianą rączką..

4-ro paczek dla znalazcy (nóż ma wartość sentymentalną dla mnie.)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Czy po sobotniej strzelance na forcie 6a nie wpadła komuś przez przypadek do pokrowca moja biała przejrzysta szybkoładowarka do kulek w formie magazynka pistoletowego... ?

• 2 weeks later...
Posted

Witam!

Dnia 3 września 2011 na Chemicznej (ściany) zgubiłem magazynek do M4 (mid-cap) Ciężki, metalowy, z zieloną taśmą izolacyjną podklejoną od spodu.

Znalazcy będę wdzięczny za informację.

Posted (edited)

W złotnikach na grejtBum zgubiłem pendriva i szybkoładowarkę "strzykawkę" . Pen był mały czerwono-czarny :) trochę nagryziony zębem czasu.

Magazynek zagubiony na syreniej również aktualny i poszukiwany.

Edited by sudom