Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Sądzę (przesłanką ku temu jest ilość wątków o takowej treści, które wyrzuciłem :wink: ), iż temat taki się przyda, a wszystkie związane z rzeczami zgubionymi wątki będą przynajmniej w jednym miejscu 8)

Póki co, na forum były wieści o:

1) Michał (TB) meldował o znalezionych goglach SW&D na Strzeszynie

2) simpson (FST) zgubił telefon (Nokię 5110) na forcie IV

3) Fellblade (FST) znalazł czarno-żółtą latarkę na forcie II, która została przekazana Kmieciowi (Gorylas)

Jeśli coś się zdezaktualizowało, proszę o tym napisać.

Pozdrawiam

• 1 year later...
  • Replies 420
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Znalazłem na jezdni przy forcie 4 rękawice skórzane XL z paskiem ściągającym zakończonym elementami ściągającymi chromowanymi (pytanie do Goryli -czy ktoś nie zostawił przypadkiem na dachu wyjeżdżając z fortu?)

Pozdrowionka,

Sławek

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj tj. 17.03.br ktoś zostawił w respie na F4 niebieską kurtkę przeciwdeszczową rozmiar L

Właściciel niech się do mnie odezwie na: gg 7180024 (zazwyczaj niewidoczny ale przeważnie obecny) lub tel. 608 300 614

Pozdrawiam

Cement

Posted

zgubiłem na chemicznej siatkę szal, tzn. połówkę dlatego format kwadratu, wzór stary brytyjski, dwukolorowy. jasna wypłowiała zieleń i zieleń wchodząca w brąz, choć można rzec że to raczej jasny brąz.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

po pierwsze, na chemicznej zgubilem hi capa do glocka 17

po drugie, na ostatniej strzelance w miloslawiu ktos wlozyl do mojego zielonego plecaka gogle z czarna szybka, prosze o kontakt wlasciciela

• 2 weeks later...
Posted

Na parkingu przed Chemiczną znalazłem klucz Gerda, prawdopodobnie od blokady skrzyni biegów. Jeśli komuś taki klucz zaginął, to proszę o kontakt na PW.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj tj 15.08.07 na F2 zgubiłem UVEX'y No gravity, jak by ktoś znalazł to z góry dziękuje

MOD: Zmieniłem F4 na F2 ;), bo zdaje się tam je zgubiłeś ;). Pozdro. SJP.

Posted

Wczoraj 15 sierpnia 2007 na forcie IV podczas scenariusza znalezione zostały czarne rękawiczki (z cienkiego polaru lub materiału przypominającego polara).

Mam je u siebie. Właściciela proszę o PW.

• 2 weeks later...
Posted

Wczoraj, tj. 8 września 2007 roku zgubiłem na F2 gogle Uvex Ultrasonic. Szary pasek i guma, szyba zwykła, wyborowane liczne dziurki dla wentylacji. Były w foliowym woreczku szarym półprzejrzystym.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dziś, to jest w sobotę 17 listopada w Mieczewie, znalazłem tzw. "strzykawkę do kulek" firmy TM[. Czarna wypełniona kulkami.

Gdyby ktoś miał wątpliwości - chodzi mi o takie coś:

http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...products_id=756

... tylko Tokyo Marui i z trochę ciemniejszego tworzywa.

Właściciela proszę kontakt na PW lub na rysioo@wp.pl

Pozdrawiam!

Czerwony kolor jest zarejestrowany dla moderatorów /Antol