tralala Posted February 3, 2006 Author Report Posted February 3, 2006 Ale jak widać właściciele SRCów niebardzo się kwapią do napisania czegokolwiek konkretnego o nich :/ Bo się wstydzą :D hehe Motto rolnika wojownika:"Widły w dłoń i nanich!!!" [ Dodano: 03 Lut 2006 01:04 ] hmm mam oytanie co wy bierzecie pod uwage kupując karabin? ORMO- Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej :D Quote
javelin Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 Najpierw wygląd, wykonanie, ogólne wrażenie (jak na strzelance pomacałem ICSowskie m4a1 kumpla to od razu zakochałem się w tej broni), potem osiągi (zawsze można zrobić tuning - wymiana sprężyny i/lub uszczelnienie jest tańsze niż np. wymiana body na ładniej wykonane). Gdzieś tam pomiędzy jest też dostępność części i niezawodność. Quote
CyberKozA Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 SRC do TMu do Wella ma się jak: Mercedes do Audi do Poloneza Co nie zmienia faktu że plastik jest plastik. SRC jest dobre. Lepsze jak TM moim zdaniem (stary bo nowego nie wiedziałem). To powiem z czystym sumieniem. Zaznaczam że SRC nie jest merolem wśród AEGów, to było tylko na cele porównania. Stisunek cena/jakość jest rewelacyjny. SRC tylko macałem i rozbierałem. Więc moje uwagi dotyczą wyłącznie wyglądu i zewnętrznej konstrukcji. Działania nie testowałem więc nie wiem. Aha. Metal jest kiepsko malowany w SRC. Taki półmat chamski. Lepiej odrazu przelecieć matem w szpraju. Quote
maxavelli Posted February 3, 2006 Report Posted February 3, 2006 SRC do TMu do Wella ma się jak:Mercedes do Audi do Poloneza To pewnie dlatego mam Wella - nienawidze niemieckich samochodow ;-). A wierz mi ze wzmocniony Well kopie tylek niejednemu TM'owi. Choc zgodze sie , ze jesl iwszystko jest stockowe, to TM nie ma sobie rownych - aczkolwiek przyrownalbym go raczej do Hondy niz do Mieczyslawa ;-)... Quote
dex Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Proponuję reanimować temat gdyż stał się on ostatnimi czasy topowym. Czy bylibyście po tych kilku latach w stanie doradzić która firma zrobiła największe postępy? Którą replikę najlepiej wybrać? ICS, CA, a może G&P? Stoję przed bardzo trudnym dylematem, niemało pieniędzy do wydania dlatego wolę popytać... Quote
noah Posted May 24, 2008 Report Posted May 24, 2008 Poczytaj, może to Cię przekona. ;) http://warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=13...=857ce254e36687 Quote
Recommended Posts