Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czołem, ostatnio zacząłem chorować na karabin snajperski no i bum. Kupiłem używkę M40A3 przedstawioną w tytule wątku. Chciałbym ją co nieco podrasować wewnętrznie, by zwiększyć jej FPS. Przejrzałem większość for internetowych i nadal jakoś nie mogę tego sensownie ugryźć. Pomożecie ? :)

Pozdrawiam

Posted

Według mojej wiedzy jeśli chcesz coś sensowniej tu zrobić to pozostaje Ci jedynie sprzedać jak najszybciej tą replikę. Mogę się mylić ale z tego co wiem to nie trzyma ta replika żadnego standardu więc jest to mniej lub bardziej rzeźba. Jeśli już chcesz replikę m40 to polecam cm700.

Posted

Po 5 minutach szukania na yt byś znalazł, że możesz dopasować jakieś części VSR10. Nie ma sensu wydawać na to za dużo, chociażby z powodu tandetnej, plastikowej trzeszczącej kolby, ale coś tam można zmienić. Na pewno tłok, bo fabryczny ma plastikowy zaczep i spust. Prowadnica sprężyny też by się przydała.

Zobacz np ten filmik:

Tutaj gość zamontował piekielnie drogie części i dużo było rzeźby. Są też inne filmiki o tej replice. Z tego, co wiem, dużo można z nią zrobić, pozostaje pytanie o sens i opłacalność.