Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy ktoryś z szanownych towarzyszy mógł by mi doradzić lub pomóc w kwesti chwytu do przeładowywania? Całkowicie powyłamywały mi sie te rowki w ktorych sa kuleczki i juz nie "klika" a do tego rusza jak chce . Co z tym fantem zrobic? ktos może dorabiał juz ten element?

Wiem ze na WGC maja ale cena 98$ to chyba przesada

Posted

ja też mam M24,jak Ci sie te rowki mogły powyłamywać??nierozumiem,najwyzej mógł Ci sie wyłamać bolczyk który blokuje obrót rączki do góry,co do rowków i kulek(łożysko) to ja niemam ani kulek ani spreżyn i niema to na nic wpływu(przynajmniej ja niewidze różnicy)wiec niewiem co może być u Ciebie problemem :?: :ściana:

za to dobra rada odemnie uważaj na gwinty(łoże,mechanizm spustowy,) a także na śruby(od HU i w komorze HU) są do bani wykonane i sie szybko niszcza :cry: pozdrawiam

Posted

No dobra źle sformułowałem nie rowki tylko te wypusty na rącze w ktorych sa kulki ze spręzynkami tzw "łożysko". Co do gwintówna łożu to juz dawno je przegwintowałem. Ale mnie irytuje to że rączka samoczynnie sobie dynda i do tego sruba trzymajaca rączke z calym tłokiem caly czas sie luzuje

Posted

aaa widzisz teraz to rozumien hehe,wiesz do śruby trzymającej rączke to niestety tak już jest: sie odkręca i bedzie odkręcać(choć powiem Ci osobiście że u mnie bez sprężynek i kulek sie luzuje raz na dwa strzelania wczesniej to po dwa razy na strzelance musialem dokręcać :| )a co do tych "wyrostków"to wiesz co pojade na świeta do domku i obejrze co można z tym zrobić 8) dam znać tak przed sylwkiem jak wróce pozdro

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...