Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Gdzie moge dostac plecak janysporta pp-25 w camo woodland ?

Recommended Posts

Posted

Witam.

Forum przerzuciłem chyba z 20 razy. Dzwoniłem do Janysporta, tam mi odpowiedzieli, że nie maja i nie beda mieli owego plecaku z powodu braku materiału. Zadzwoniłem do sklepu robinson.poznan.pl tam rowniez powiedzili ze nie beda mieli tego plecaka.Sklepy harcerskie takie jak 4 zywioly itp zostaly obdzwonione:P

Wiec pytanie do Was. Czy ktos wie gdzie jescze moge znalesc i kupic pp-25 woodland??

Pozdrawiam Bartkie - CB

Posted
Rozważ zakup francuskiego kamuflażu, całkiem nieźle pasuje do woodlanda.

To jest moje wyjscie awaryjne. Mam nadzieje ze mi sie uda kupic, zdobyc, zabrac ten plecaczek gdziekolwiek i skadkolwiek:P

Podrawiam Bartkie

Posted
O ile wiem nigdy nie było Janysporta PP25 (ani chyba PS20) w woodlandzie.

Dawno dawno temu, za siedmioma górami, lasami, dolinami... były plecaki Janysportu w woodlanda. A raczej podróbkę woodlanda. Mój przedmówca, Szary ma takiego grota 75, a mój drugi kumpel ma grota 20. ale to były chyba jedne z pierwszych wyprodukowanych grotów. Szary, masz jakieś foty swojejej 75tki?

Posted
Rozmawiałem juz z Rzufikiem i niestety nie posiadaja woodlandow. Natomiast maja taki plecaczek ale w camo francuskim cce.

I chyba tylko to mi zostalo :P

Pozdrawiam Bartkie

Wiem, że jestem nerwowy, ale nie mogę stać z boku jak ktoś pisze takie głupoty. Skoro w Janysporcie Ci powiedzieli, że ,,że nie maja i nie beda mieli owego plecaku". Skoro masz nampisane na forum, że plecaki w woodlanda a la USA były produkowane jako jedne z pierwszych grotów X lat temu, to po co nadal ciągniesz ten temat :?: Pozostaje Ci tylko woodland francuski CCE. Całkowicie doszło to do Ciebie? Czy masz jeszcze jakieś wątpliwości? Może Ci to rozrysować?

Zakładanie wątku o plecaku w woodland, podpierając się zdjeciem plecaka w CCE nie będę komentował, bo uznacie, że cholernie nerwowa i czepliwa ze mnie bestia.

Edit: Jeśli Ci tak bardzo zależy, to mój znajomy pewnie chetnie sprzeda grota 20L w woodland. Wygląda jak szmata i ma chyba z 8 lat, ale jest woodland!

Posted

Bartkie, nie gryź się tym, co napisał Hubert, przy bliższym poznaniu on naprawdę zyskuje :D Świetnie rozumiem, jak trudno jest podjąć ostateczną decyzję o wyborze sprzętu na -było, nie było- ładnych parę lat. Mogę Ci na pociechę powiedzieć, że plecak jest naprawdę solidny, kamo cce eleganckie i dobrze się sprawdzające w naszych lasach no i przyzwoicie współpracujące z woodlandem. Jeśli chcesz, wstrzymaj się dwa dni to zrobię kilka fotek jednego z drugim.

Posted
Bartkie, nie gryź się tym, co napisał Hubert, przy bliższym poznaniu on naprawdę zyskuje

Nie gryze sie, wrecz przeciwnie ;)

Natomiast widzialem plecaki woodland pp25 m.in na zlotach i dlatego myslalem ze jest jakakolwiek mozliwosc kupna go. Natomiast (moja niewiedza), nie mialem pojecia ze w linku ktory podaje to jest dokladnie francuskie camo cce.

Jesli chodzi o zdjecia to wielkie dzieki ale mam juz.

Zakup zrobie po swietach kiedy konto sie zwiekszy :D

Pozdrawiam Bartkie

Posted
Bartkie, nie gryź się tym, co napisał Hubert, przy bliższym poznaniu on naprawdę zyskuje :

Jakieś plotki :lol:

Bartek, jesteć pewien, że to był woodland a nie cce?

Miwo robi plecak mokra, podobny do pp25, do tego mają woodlanda, ale to kodura.

Posted
Codura Miwo jest woodlandopodobna i ochydna.

Wiedziałem , że o czymś zapomniałem. Co do PP25, jest no jeden z najnowszych modeli Janysportu, więc skoro od dawna nie ma już cordury woodland, to mało prawdopodobne by były PP25 z tego materiału, no chyba, że mieli jakieś zapasy woodlanda.

Posted
Bartek, jesteć pewien, że to był woodland a nie cce?

Ręki sobie nie dam uciąc, bo bym kuzwa został bez reki:D (zartuje oczywiscie)

Natomiast co do tego camo to jestem pewien ze to był woodland. W rzeczywistosci łatwiej jest rozroznic cce od woodlanda niz na tych fotkach :) Być moze tak jak mowiles Hubert ta osoba kupila juz bardzo dawno temu ten plecaczek i do tej pory w nim smiga. No coz mi zostało tylko poczekac do świat i po swietach zamowic cce.

Dzieki Wszystkim za komenatrze i za rade;]

Pozdrawiam Bartkie