Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://babelfish.altavista.com/babelfish/u....asp%3fid%3d896

http://babelfish.altavista.com/babelfish/u....asp%3fid%3d897

Kitajce nie śpią! CYMA wypuściła swojego kałasza - CM028 ze stałą kolbą i CM028S z kolbą składaną. Metalowa lufa z gwintem pod tłumik, numery seryjne (sic! nieduże "CM028" pod szczerbinką, a nad gniazdem magazynka numer seryjny, do tego jakieś dziwne bazgroły przy oknie wyrzutnika łusek), AK47S jest pędzony tradycyjnie - stickiem umieszczonym pod pokrywą zamka, g-box v3 jak należy, magazynek plastikowy, informacji o osiągach i kompatybilności z TM'ką brak.

Uśmiechnijmy się ładnie do Krakmana, to może do kwietnia będziemy mogli je w Polsce kupić... :) Przewidywana cena - 460-500 zł. :roll:

Posted
Czy mi się wydaje czy tu jest logo Iżmasza lub cos co ma je przypominać?
Trójkąt z czymś w środku jest. Wycior też się chyba da wyjąć i przepchać nim lufę...

Ciekawe, kiedy zrobią Famasa albo tego swojego cing-bucianga. :D

[ Dodano: Wto 24 Sty, 2006 ]

Guru Czoper, otrzymałeś już próbki nowego towaru? :)

Posted

Westie: odwal się z tym "guru" :D

Paczka w drodze. Przedwczoraj była chyba w UC w W-wie. Może piątek?

Edit:

Wczoraj (czwartek) dostałem AK47S CYMY - poczekacie do przyszłego tygodnia? Pierwsze wrażenie - baaardzo OK!

C.

Posted
Pierwsze wrażenie - baaardzo OK!
Jak zobaczyłem fotki, to też mi się spodobał. I teraz nie wiem - kupić kałacha czy MP5 i przerobić je na wersję SD częściami od KBowa.
poczekacie do przyszłego tygodnia?
Oho, już bliżej jak dalej... Czekamy, czekamy :]
Posted
To nie jest żaden cing buciang tylko - 5.8x42mm QBZ-95 assault rifle
QBZ to skrót od "qing buqiang zu" - co czyta się mniej więcej "cing buciang ~". I stąd ta nazwa :P
Posted

Witam uprzejmnie MociumPanie,

Patrze na Kalach Well nowe posty - mysle "kurde pewnie wyszedl", czytam, ech Panowie off topic, musial sie kolejny swierzo upieczony "mroczny msciciel popranych nazw" odezwac.

A ja juz sie napalilem ze wyszedl. WRRRRRRRR....

Posted

Mam nadzieję, że w weekend kałaszek Cymy przejdzie już testy (włącznie z rozbieraniem) i będzie co poczytać.

Czoper, czy to prawda, że kałach Wella jest już gotowy i pierwsza "testowa" sztuka znajduje się już u Krakmana w sklepie?

Posted

Czy ktos wie gdzie sie podzial Czoper z tym AK ? Halo Czoper odezwij sie. Pisal ponad tydzien temu ze da recke CM.028s i po tym sluch po nim zaginol. Mam nadzieje ze jak zwykle odwali kawal solidnej roboty i napisze cos konkretnego o tym modelu. Pozdrawiam :wink:

Posted
Pojawiła się wersja AKMS

No niestety bez "M" - AKS - gdyby to był AKMS to byłby hit na skalę światową! Ze względu na body.

Ja tam sobie to AKMS nazywam, bo mi przypomina sprzęt, na jakim się bawiłem w szkole a tam MS to było Metalowa Składana ( Kolba oczywiście)