LordKasztan Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Hej, czy jest ktoś kto zna jakąś tajemną sztukę rozwiązywania mojego problemu jakim jest midcap syndrome? Próbowałem już chyba wszystkiego z internetu ale nic nie pomogło, skrócenie sprężyny maga, eliminacja luzów na dyszy, inne gumki HU, skrócenie sprężyny popychacza, inne magazynki. Generalnie to próbuje uporać się z tym od jakichś paru miesięcy ale jak widać jest ciężko. Replika to LMT M4 Defender od KWA. Quote
krobug Posted March 10, 2023 Report Posted March 10, 2023 Słyszałem coś o wrzuceniu lub wymianie jakiejś sprężynki w replice, ale szczegółów nie znam. Jeśli tak długo się z tym męczysz, to chyba warto dać replikę w ręce doświadczonego serwisanta. Quote
Huba_lbn Posted March 11, 2023 Report Posted March 11, 2023 Na początku trzeba się upewnić czy GB siedzi prosto w replice 17 godzin temu, LordKasztan napisał: eliminacja luzów na dyszy, inne gumki HU To jest najbardziej czasochłonne, czasami trzeba spróbować kilku dysz i kilku głowic cylindra. Jak masz 4 dysze i 4 głowice to masz 16 kombinacji. Dodać to tego kilka gumek i masz zabawy na wiele wieczór. Jest jeszcze chamski sposób ubicia maga. Jak replika działa poprawnie jak w magazynku jest załadowane ~50 kulek, ale już nie jak jest 60+ to można załadować magi do pełna i zostawić na kilka dni/tydzień. Magi będą podawać wolniej i słabiej, ale nie ma to znaczenia, chyba że robisz replikę z rofem +40. Quote
Recommended Posts