coolphon Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Witam! Mam pytanie. Czy ktoś kiedyś szył sobie pokrowiec na hełm?? Mam polski hełm WZ 40 i chce zrobic mu kamuflaż w panterke:-) materiał już mam w polskim camo brakuje mi tylko kroju tak zeby pokrowiec idealnie przylegal do helmu i sie nie zawijal:-).Jesli ktos mial doswiadczenie z tym to prosilbym o rady.Z gory dziekuje i pozdrawiam Quote
Small_Hunter Posted November 24, 2005 Report Posted November 24, 2005 Chhhm.. obawiam sie że większość kupowała na allegro... sam posiadam orginalny pokrowiec- kupiłem za 4zł... Najlepiej od kogoś pozycz, oblukaj i na jego podstawie zrób wykrój. Nie jest to nic trudnego- dwa półkola i prostokąt.... Quote
Johan_JK Posted November 25, 2005 Report Posted November 25, 2005 Witam Moja Żonka uszyła ze starej bluzy - faktem jest że nie na poliski Wyszło tak: Czas wykonania +- 1 h Bez wzorca Quote
Recommended Posts