Cincin Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Gdzie mogę kupić dużą kabure [np. na Colta 45. , berette] pasującą na pas parciany LC-2? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote
Poland Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 Proponuje Bianchi M12, albo UM-84 (wersja I albo II). Doskonale pasuje do pasa LC-2 (chodzi o ten taki szeroki 2 i pól cala?). Cena powala ale da sie kupić nową M12 za 130zł (np mi sie udalo, ebay holenderski) a nie 380 jak zyczy sobie np. Military.pl. Kaburka stworzona do Beretty M9. Idalnie sie trzyma i pod wzgledem 'nieprzeszkadzania' w walce bije* wszystkie kabury udowe itp, kydexowe, srydexowe itp *Wcale sie nie znam, to moja prywatna opinia 8) -Mozna na Military.pl -Allegro (byla swojego czasu, czasem sie pojawia, koleś 'adammodok' z allegro może sprowadzic dosyc tanio) -Ebaye, raczej europejskie bo ze stanow wiecej za przesylke wyjdzie wOOt pozdro. Quote
Cincin Posted November 18, 2005 Author Report Posted November 18, 2005 Jestem nisko budżetowy :wink: . Na takie mnie nie stac.... Może jakaś by pasowała do szelek LC-2? Mam pas i szkoda by mi było go sprzedawac. Quote
Wukasz Posted November 18, 2005 Report Posted November 18, 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=73120011 Quote
Recommended Posts