zibid Posted November 9, 2005 Report Posted November 9, 2005 Przegladnąłem Forum i oczywiście znalazłem sporo informacji na temat gogli i okularów. Jak zwykle jednak pożyteczne pomysły mające na celu wyłonienie modeli, które są groźne dla zdrowia "utonęły" w dyskusjach towarzyskich. Proponuje założenie prawdziwej listy sprzętu "ochraniającego" oczy (i twarz), którego NALEŻY UNIKAĆ! Mili Państwo - TUTAJ TYLKO KONKRETY - bez zbędnych dyskusji - wypełniamy wg wzoru: 1. Kategoria: (gogle/okulary/maska) 2. Nazwa: (nazwa pod jaka występuje w sprzedaży - nazwa aukcji Allegro) 3. Opis: (możliwie szczegółowy opis opakowania, kolorystyka, cechy charakterystyczne + wane w pryzpadku podrbek cechy pozwalające odróżnić je od oryginału, ewentualnie foto lub link do foto) 4. Oznaczenia: (kody i inne oznaczenia wytłoczone na szybkach lub oprawkach) 5. Miejsce zakupu: (nazwa, lokalizacja sklepu, w przypadku Allegro - nazwa sprzedawcy i nr aukcji - podawanie linków nie ma sensu bo sie dezaktualizują). 6. Cena: 7. Wady: (uciskanie, parowanie, wypadanie sybki, dopasowanie do twarzy, itp.) 8. Wytrzymałość: (Jak testowaliście i jaki skutek odniosły testy) 9. Temperatura w jakiej był wykonany test: (jakoś nikt dotąd nie brał chyba pod uwagę wpływu temperatury na wytrzymałość niektórych tworzyw) 10. Czas użytkowania: Dla ułatwienia - poniżej gotowiec (nie trzeba przepisywać - wystarczy zaznaczyć-podświetlić pozycję 1-9 i wciśnąć klawisze ctrl+C, dalej w swojej odpowiedzi wstawić kursor w wolne okienko i wcisnąć ctrl+V) 1. Kategoria: 2. Nazwa: 3. Opis: 4. Oznaczenia: 5. Miejsce zakupu: 6. Cena: 7. Wady: 8. Wytrzymałość: 9. Temperatura w jakiej był wykonany test: 10. Czas użytkowania:
Jazu Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 ale jest już taki temat - nawet przyklejony :roll: wiesz - tam na górze... shit lista złych gogli
zibid Posted November 13, 2005 Author Report Posted November 13, 2005 Dzięki Jazu - wiem - rzecz w tym, że w temacie shit lista - jest klub towarzyski do popierdułek - TUTAJ CHODZI O KONKRETY i tylko konkrety - jak widać topic wisi juz jakiś czas i coś mało konkretów - każdy woli gawędzić na shit liście.
Foka Posted November 13, 2005 Report Posted November 13, 2005 To nie jest powód żeby zakładać kolejny taki sam wątek. Moderator powinien wyczyścić stary, a nie należy dublować wątków.
Recommended Posts