Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

http://www.kocashop.com/list.asp?id=272

Potknąłem się o coś takiego na KocaShopie. Znając realia, za taki badziew na ścianę nikt nie będzie chciał wyżej 40 złotych (no może dwadzieścia), a mój kolega ma zajoba na punkcie Armii Czerwonej i chciałbym mu takie cudo sprezentować. Wie ktoś, gdzie to dostać? Airshitguns, hurtownie chińszczyzny, jeszcze gdzie indziej?

Posted

Westie! Jeśli chcesz stracić kolegę, to kup mu to, jak będzie. A na pewno wypłynie niebawem - jak znam życie - na All... Alle czy przyglądałeś się tej TT - tce? Nie wiem, czy jej wygląd zadowoli Twojego kolegę, bo jak znam ten typ, to "chinol" chyba tylko koło niego leżał i to w dużej odległości. Podobieństwo jest, ale w bezksiężycową noc, w ciemnym tunelu, we mgle i z odległości ok. 450m. :lol: :lol: Chyba, że ma być to żart...

Posted

Kumpel zna się na airsoftach jeszcze mniej niż ja :lol: . Tetetkę to to ledwo ledwo przypomina (głównie tym, że wygląda równie paskudnie) i w niektórych tylko miejscach, ale co zrobić, jak na rynku nic innego nie ma? Gaziak Hudsona chyba już dawno przepadł w mrokach historii, dobrego springa nikt nie produkuje... No, chyba że wiecie o jakiejś porządnej replice Makarowa. Wtedy mogę zapomnieć o tym badziewiu.

• 2 months later...
Posted

A co, może nie? Popatrz na mojego syna :D . Ma pięć lat, a już odróżnia Walthera od Sig Sauera. Bardzo lubi MP 5, ale marudzi, że za ciężki. Ale do rzeczy. Wykorzystując szkielet jakiejś cincizny można z braku laku coś zrobić. Bo na to coś chyba nie wielo znających TT-tkę poleci. No chyba, że boisz się (ziomboi) takich wyzwań - tylko żart :lol: . Ale sami powiedzcie, czy to coś przypominaTT-tkę, czy może Browninga HP a może poszli do lasu :lol:.Ty, ziomboy poczytaj, popatrz a później się śmiej, OKEJ?

Posted
Wykorzystując szkielet jakiejś cincizny można z braku laku coś zrobić.
Szkielet nie bardzo, prędzej mechanizmy wewnętrzne. Niestety nie mam dojścia do zamka ani szkieletu TT'tki a tym bardziej zrobienia odlewu z czegokolwiek - mógłbym użyć resztek chińskiego szajsglocka do "napędzenia" draństwa, ale niestety bez body nic się zrobić nie da. Radź, waść.
  • 1 month later...
Posted

Westie. weź na wstrzaymanie. Mam mało czasu. Możemy zrobiś współpracę. Obmacaj, z czego da się zrobić. Wstępne rysunki gdzieś mam.

Co znajdziesz pchaj na pryva lub bezpośrednio na fiedotow@o2.pl

[ Dodano: 23.01.2006, 8:50 ]

Zapomniałem, że jest jeszcze TT-tka HUDSONa, ale to nie ten dział, i chyba kolegi aż na tyle nie lubisz :D

[ Dodano: Czw 16 Lut, 2006 ]

Coś dla miłośników Zrób to sam i TT tki:

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=87146758

Przy odrobinie (może więcej niż odrobinie) starań możnaby zrobić chyba z tego TT.

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...