Adam_jenek Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Cześć Chciałbym zakupić replikę i udać się na pierwszą strzelankę. Zainteresowała mnie Cyma 513, co o niej myślicie jako o pierwszej replice do ASG? PS. Ewentualnie jaką replikę m4 polecacie na początek? Pozdrawiam Adam Quote
Huba_lbn Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 18 minut temu, Adam_jenek napisał: udać się na pierwszą strzelankę Jeżeli masz możliwość to na pierwszą strzelankę idź tam gdzie jest możliwość wypożyczenia repliki. Zobaczysz czy to hobby w ogóle Ci się podoba. 19 minut temu, Adam_jenek napisał: Zainteresowała mnie Cyma 513, co o niej myślicie jako o pierwszej replice do ASG? Za ~400 zł to nie ma za dużego wyboru. M4 od CYMY, G36 od CYMY/JG lub AK od CYMY. Ja bym wolał dozbierać do eMki od DE. 20 minut temu, Adam_jenek napisał: Ewentualnie jaką replikę m4 polecacie na początek? Na pierwszą M4 najbardziej polecane jest coś od DE. Ale obecnie najtańsza to ~580 zł. https://www.taiwangun.com/pl/karabiny-szturmowe/0,double-eagle/sort:price/direction:asc Quote
Adam_jenek Posted January 20, 2023 Author Report Posted January 20, 2023 @Huba_Ibn dzięki za odpowiedź. W sumie dobry pomysł aby wypożyczyć na pierwszą strzelankę sprzęt. Czyli na cyme 513 szkoda kasy? M4 od de kupię za około 800 zł? Quote
Adam_jenek Posted January 20, 2023 Author Report Posted January 20, 2023 A co sądzisz o Specna Arms flex f01 albo f02, jest niedroga. Quote
Huba_lbn Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 23 minuty temu, Adam_jenek napisał: M4 od de kupię za około 800 zł? Emki DE są od 580 do ponad 1000 w zależności od modelu i czy korpus jest z plastiku czy metalu. 23 minuty temu, Adam_jenek napisał: A co sądzisz o Specna Arms flex f01 albo f02, jest niedroga. Plastikowe Specny mają być konkurencją dla DE, i choć mają wytrzymalsze części wewnętrzne to według mnie DE dalej wygrywa dzięki mosfetowi. Quote
Adam_jenek Posted January 20, 2023 Author Report Posted January 20, 2023 17 minut temu, Huba_lbn napisał: Emki DE są od 580 do ponad 1000 w zależności od modelu i czy korpus jest z plastiku czy metalu. Plastikowe Specny mają być konkurencją dla DE, i choć mają wytrzymalsze części wewnętrzne to według mnie DE dalej wygrywa dzięki mosfetowi. Dzięki za pomoc :) Przydatne informacje. Pozdro Quote
Elco Posted January 20, 2023 Report Posted January 20, 2023 Bierz DE śmiało i nawet nie patrz na specny ani tym bardziej tą cymkę o której wspominałeś. Quote
Recommended Posts