Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
O ile mi wiadomo w Polsce zadna grupa formalnie nie zarejestrowala swojej dzialalnosci.

U nas w Słupsku grupa ma prawie status stowarzyszenia, papiery są w urzędzie, to tylko kwestia czasu ;)

Ale to tak OT, sorry.

Posted
O ile mi wiadomo w Polsce zadna grupa formalnie nie zarejestrowala swojej dzialalnosci.
I tu sie towarzyszu mylicie, chyba w Wawie jest juz jedna grupa zarejstrowana prawnie (moge miec nieaktualne wiadomosci).
Posted

Są jeszcze jakieś inne ekipy, rejestrujące się chyba w LOKu. Nie wiem, która to (SOF?) - popatrz po forach.

Pozdrawiam

Kret

Posted

Ojej a takie ambicje mial Macius. Szkoda bardzo. Ale mysle ze kwestia czasu jest kiedy prawnie powstanie jakas formacja czysto ASGowa. Chyba ze na fali paniki przeciw przestepczosci zorganizowanej i terorystom wyjdzie jakis glupi przepis z gmachu na Wiejskiej.

• 6 months later...
Posted

Nam sie udalo i posiadamy osobowosc prawna. Funkcjonujemy jako sekcja sportow ekstremalnych przy Automobilklubie Lubuskim.

Jesli potrzebne sa wam jakies sugestie i chcecie posluzyc sie naszym doswiadczeniem to piszcie na priva. Posidanie osobowasci prawnej znacznie ulatwia funkcjonowanie teamu oraz relizacje naszych planow np zlotu.