Delta SEVen Posted November 29, 2022 Report Posted November 29, 2022 Witam! Jestem posiadaczem repliki M249 od A&K. Ostatnio postanowiłem ztuningować swoją świnkę i większość części już mam wybraną prócz dyszy. Aktualnie do repliki włożyłem komorę hop-up od Bullgear oraz zieloną gumkę G&G. Chętnie również bym się dowiedział w jaki sposób można samemu sobie dobrać taką dyszę (jak się to mierzy, gdzie itd.) Quote
Huba_lbn Posted November 30, 2022 Report Posted November 30, 2022 Możesz: 1. Przeszukać Internet i zobaczyć jakie ludzie wsadzali tam dysze. Chyba w drugim linku wyskoczyło że jest to standardowa dysza do M4. 2. Kupić regulowaną dyszę i sprawdzić jaka długość daje najlepsze wyniki. 3. Oddać do serwisanta. Quote
Delta SEVen Posted December 1, 2022 Author Report Posted December 1, 2022 15 godzin temu, Huba_lbn napisał: Możesz: 1. Przeszukać Internet i zobaczyć jakie ludzie wsadzali tam dysze. Chyba w drugim linku wyskoczyło że jest to standardowa dysza do M4. 2. Kupić regulowaną dyszę i sprawdzić jaka długość daje najlepsze wyniki. 3. Oddać do serwisanta. Odpowiadając na te punkty: 1. To że tam wchodzi dysza od m4 to akurat wiem. Zwyczajnie mi chodziło w moim pytaniu o długość bo te są różne, a chciałem sobie oszczędzić kupowania 5 modeli dysz. 2.Dysza regulowana to syf. 3.Mam tylko jednego dobrego serwisanta w pobliżu ale jest zawalony robotą z innymi replikami od pół roku i wątpię że się to w najbliższym czasie zmieni, a nie mam zamiaru wysyłać tego komuś na drugi koniec kraju. Quote
Huba_lbn Posted December 1, 2022 Report Posted December 1, 2022 1. Pisali w Internetach że używają czerwonej SHS 2. Regulowanej używa się tylko do sprawdzenia optymalnej długości, na kilka strzałów, potem wymienia się na zwykłą o odpowiedniej długości. 3. Życie... Quote
Recommended Posts