Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Cześć

Do tej pory moja żona latała z cymką Cm009
Lecz czas pójść w górę, bo się jej spodobało 
Zastanawiam się nad wyborem Specny SA-H21 Lub SA-H20
https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-sa-h21-edge-2-0-tm-czarna-1152225955.html
https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-sa-h20-edge-2-0-tm-chaos-bronze-1152229467.html

Obie to te same repliki tylko, że h21 ma lufe 14 cali 390mm, a h20 posiada lufe 10 cali 290mm
Głównie gramy w lesie z raz na 2 miesiące jeździmy na CQB
Sam nie wiem którą wybrać, i tu pytanie do was lepiej długą lufę czy krótszą bo będzie bardziej praktyczna i uniwersalna?

Chyba że jest jakaś w podobnej kwocie 

Posted (edited)

Masz jakiś ograniczony budżet ? Te 1500 złoty to max ? Bo szczerze ja nie dawałbym tyle pieniędzy za specne , a w tej cenie zapolowałbym na TR16 od G&G lub Krytaca jeżeli wybieracie się głównie do lasu , chyba że musi to koniecznie być HK. 

Edited by FeriDoritos
Literówki
Posted
W dniu 12.08.2022 o 20:26, FeriDoritos napisał:

Masz jakiś ograniczony budżet ? Te 1500 złoty to max ? Bo szczerze ja nie dawałbym tyle pieniędzy za specne , a w tej cenie zapolowałbym na TR16 od G&G lub Krytaca jeżeli wybieracie się głównie do lasu , chyba że musi to koniecznie być HK. 

Jestem tego samego zdania chociaż słyszałem że specna teraz dużo się polepszyła. 

Posted

Nawet jeśli się polepszyła, to i tak nie ma podejścia do krytaca. W tej cenie faktycznie warto poszukać gg, ics lub właśnie krytaca. Jeśli się nie spieszy z wyborem, to może warto polować na promki.

Posted

Czas nei gra roli i 1500 to nie max ale tak przeglądaliśmy oferty i to nam wpadło, w szczególności że ta drug była za 1450 z fajnym już mosfertem i całkiem dobre opinie zbierała, a jakie modele byście polecili mniej więcej, bo ja osobiście mam TR16 MBR 556WH zrobioną pod DMR, wiecie wymiana hopka sprężyny etu, i wyszło prawie 3