Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted (edited)

Cześć, wczoraj przyszła do mnie replika jg638 v2 zakupiona na gunfire, problem jest w tym że replika nie strzela kulkami, słychać tylko dźwięk oddania strzału ale kulka nie leci, po wyciągnięciu magazynka wysypuje się z niego kilka kulek tak jakby te kulki się blokowały pomiędzy magazynkiem a "cylindrem" lub GB, próbowałem na sucho bez kulek przestrzelić replike na trybie auto i nic z magazynkiem i kulkami próbowałem również przestrzelić i dalej nic, za radą kolegi poziom hop'upu zaniżyłem na sam dół i dalej lipa ;\.

Kulki jakich używałem to: Kulki Specna Arms CORE™ BIO 0,25g - 1000 szt. (https://gunfire.com/pl/products/kulki-specna-arms-core-tm-bio-0-25g-1000-szt-1152218410.html)

Edited by piwo69
Posted

Jaki magazynek? Czy z hicapa podają normalnie? Jeśli z hicapa podaje normalnie, to znaczy, że kulki zwilgotniały i możesz je przerobić tylko w hicapie lub w granatach.

Tak czy inaczej spróbuj na dwóch różnych magazynkach i na innych kulkach. Specny, a zwłaszcza specny bio nie są najwyższej jakości.

Posted
7 godzin temu, krobug napisał:

Jaki magazynek? Czy z hicapa podają normalnie? Jeśli z hicapa podaje normalnie, to znaczy, że kulki zwilgotniały i możesz je przerobić tylko w hicapie lub w granatach.

Tak czy inaczej spróbuj na dwóch różnych magazynkach i na innych kulkach. Specny, a zwłaszcza specny bio nie są najwyższej jakości.

magazynek jest fabryczny hicap, innych magazynków nie mam ale mogę spróbować z fabrycznymi kulkami