piwo69 Posted August 6, 2022 Report Posted August 6, 2022 (edited) Cześć, wczoraj przyszła do mnie replika jg638 v2 zakupiona na gunfire, problem jest w tym że replika nie strzela kulkami, słychać tylko dźwięk oddania strzału ale kulka nie leci, po wyciągnięciu magazynka wysypuje się z niego kilka kulek tak jakby te kulki się blokowały pomiędzy magazynkiem a "cylindrem" lub GB, próbowałem na sucho bez kulek przestrzelić replike na trybie auto i nic z magazynkiem i kulkami próbowałem również przestrzelić i dalej nic, za radą kolegi poziom hop'upu zaniżyłem na sam dół i dalej lipa ;\. Kulki jakich używałem to: Kulki Specna Arms CORE™ BIO 0,25g - 1000 szt. (https://gunfire.com/pl/products/kulki-specna-arms-core-tm-bio-0-25g-1000-szt-1152218410.html) Edited August 6, 2022 by piwo69 Quote
krobug Posted August 6, 2022 Report Posted August 6, 2022 Jaki magazynek? Czy z hicapa podają normalnie? Jeśli z hicapa podaje normalnie, to znaczy, że kulki zwilgotniały i możesz je przerobić tylko w hicapie lub w granatach. Tak czy inaczej spróbuj na dwóch różnych magazynkach i na innych kulkach. Specny, a zwłaszcza specny bio nie są najwyższej jakości. Quote
piwo69 Posted August 6, 2022 Author Report Posted August 6, 2022 7 godzin temu, krobug napisał: Jaki magazynek? Czy z hicapa podają normalnie? Jeśli z hicapa podaje normalnie, to znaczy, że kulki zwilgotniały i możesz je przerobić tylko w hicapie lub w granatach. Tak czy inaczej spróbuj na dwóch różnych magazynkach i na innych kulkach. Specny, a zwłaszcza specny bio nie są najwyższej jakości. magazynek jest fabryczny hicap, innych magazynków nie mam ale mogę spróbować z fabrycznymi kulkami Quote
krobug Posted August 7, 2022 Report Posted August 7, 2022 W takim razie zawilgocone kulki raczej odpadają. Tak czy inaczej, do sprawdzenia na innym magu i na innych kulkach, najlepiej porządnych. Quote
Recommended Posts