Guest gigit Posted June 7, 2022 Report Posted June 7, 2022 (edited) Cześć, Jestem nowy i kompletnie się na tym nie znam ale zostałem poproszony przez Ukraińców pracujących u mojego taty abym znalazł pasoszelki wraz z dodatkowymi ładownicami i co tam jeszcze się dodaje do tego typu rzeczy. Chcą to wysłać swoim rodakom na wojnę z orkami. Generalnie wiem, że większość śmieszków napisze - było już na forum - poszukaj sobie. Ale tutaj tak jakby dosłownie i w przenośni to sprawa życia i śmierci ;) (oczywiście w jakichś skrajnych przypadkach;)) Tak więc chciałbym prosić o jakieś linki do rzeczy ze średniej półki (jak mniemam taniochy nie warto brać bo się rozpierdzieli po paru akcjach?)oraz ewentualną informację czy lepiej kupić jakieś komplety czy osobno i samemu to skompletować. Wiadomo, że środki są ograniczone i pytanie kolejne czy lepiej kupić mniej, a lepszej jakości rzeczy czy więcej średnich. Podkreślam, że nie znam się i proszę o wyrozumiałość ;) a Wasza wiedza i doświadczenie może być nieoceniona! Dzięki! Edited June 7, 2022 by gigit Quote
sledz Posted June 7, 2022 Report Posted June 7, 2022 Teraz ciężko będzie cokolwiek dostać bo wszystko wykupione, w dobrej jakości i cenie jest sprzęt Miwo, można polować na allegro i olx, bo na nowe trzeba czekać miesiąc. Można też poszukać kamizelek Helikon Guardian - używane trafiają się za ok. 400 zł, mają ładownice na 6 magazynków i dwie pojemne kieszenie ale nie włoży się do nich płyt. https://www.olx.pl/d/oferta/helikon-guardian-chest-rig-CID767-IDPtTx8.html Quote
Recommended Posts