warchlak60 Posted February 28, 2022 Report Posted February 28, 2022 Witam posiadam aktualnie cm028a i chcialbym cos kupic w co bedzie mozna inwestowac chodzi mi głównie o zasieg, rof. chce zostać w temacie AK i tu wpadłą mi w oko CM048a lecz nie wiem czy jest sens jej kupowania czy polecacie jakiś inny AK typu E&L , LCT ? Ma to być zabawka na dłuższą zabawe. pozdrawiam Quote
Elco Posted March 1, 2022 Report Posted March 1, 2022 Możesz jeszcze zainteresować się cm.077. Kiedyś miałem styczność z tymi replikami i naprawdę za taką cenę były eleganckie. Po 2 latach na obozach ASG jedynie co to musiałem wymienić gumki hop up. Quote
Huba_lbn Posted March 1, 2022 Report Posted March 1, 2022 AK do CYMY różnią się głównie tym od LCT i E&L że mają zamiast niektórych części stalowych znalowe. Głównie chodzi tu o obsadę lufy i lufę. Jak chcesz mieć najlepsze możliwe AK, to trzeba wybierać między E&L i LCT. Quote
warchlak60 Posted March 1, 2022 Author Report Posted March 1, 2022 czyli roznica w cenie to glownie wykonanie ? Quote
Huba_lbn Posted March 2, 2022 Report Posted March 2, 2022 20 godzin temu, warchlak60 napisał: czyli roznica w cenie to glownie wykonanie ? Jak ze wszystkim. Jak coś jest lepsze to zazwyczaj jest droższe ;) Quote
Recommended Posts