firuell Posted December 28, 2021 Report Posted December 28, 2021 Od kilku tygodni jestem w posiadaniu repliki od LCT dokładniej LCK74M w wersji Olive i właśnie naszła mnie teraz chęć na podmianę łoża i kolby na coś bardziej odzwierciedlającego ostrą wersję. O ile z łożem nie powinno być problemu bo sporo jest używanych części tych oryginalnych jak i i tych od LCT w wersji czarnej tak kolby wykonanej z innego materiału niż plastik w Polsce nie widzę. Nie mam zielonego pojęcia czego szukać, a to moja pierwsza replika. Póki co chodzi mi jedynie o jak najlepsze odzwierciedlenie oryginału więc jestem gotowy na ewentualne przeróbki takiej kolby. Z tego co widziałem wersje polimerowe są wypełnione, więc tak średnio będzie z miejscem na baterie. Będę wdzięczny za ewentualne doradzenie, linkiem do aukcji czy sklepu też nie pogardzę może akurat ktoś się bawił w takie podmianki. Z góry dzięki. ;) Quote
Recommended Posts