firuell Posted December 13, 2021 Report Posted December 13, 2021 Witam. Planuję zakup repliki kałacha od LCT i widzę, że na stronie na G jest promocja na modele z EBB i nie wiem czy warto dopłacać te 200zł za blow back. Z kilku wątków, wiem że EBB w LCT osłabia konstrukcję i broń potrafi się rozpaść po jakimś czasie. Dla informacji będzie to moja pierwsza replika i zależy mi na jak najlepszym odwzorowaniu oryginału AK w przyszłości nie wykluczam wyjazdów na strzelanki ASG temu zależy mi na wyglądzie i trwałości, aktualnie to będzie bardziej okazjonalne strzelanie do tarczy. Przy okazji założonego tematu będę wdzięczny za doradzenie akumulatora do owej repliki bo tak jak wspomniałem jestem świeży i nie bardzo wiem jak się ma EBB do trwałości i mocy w replice z tym systemem. Poniżej link repliki nad którą się zastanawiam. Z góry dziękuje za opinie. :) https://gunfire.com/pl/products/replika-karabinka-lck74mn-ebb-1152226850.html Quote
Recommended Posts