Jelcyn Posted November 24, 2021 Report Posted November 24, 2021 Witam, 6 lat temu kupiłem jg 608 i od tamtej pory była na paru strzelankach. Po strzelankach oczywiście czyszczona. Ostatnia strzelanka miała miejsce ponad 4 lata temu i od jakiegoś czasu mam chęć postrzelać, lecz po podłączeniu akumulatora i naciśnięciu spustu, replika ani drgnie, nie słychać nic, nie działa ani auto ani semi i oto problem. W temacie replik jestem zielony i właśnie potrzebuje waszej pomocy. Quote
_Czarny_ Posted November 24, 2021 Report Posted November 24, 2021 Może głupie pytanie ale czasem lepiej zapytać ;) Naładowałeś akumulator ? XD Jeśli nie masz innego Aku do sprawdzenia to oddaj toto na serwis. 4 lata repka bez czyszczenia itp może nie chcieć działać lub działać beznadziejnie. Quote
Jelcyn Posted November 24, 2021 Author Report Posted November 24, 2021 3 minuty temu, _Czarny_ napisał: Może głupie pytanie ale czasem lepiej zapytać ;) Naładowałeś akumulator ? XD Jeśli nie masz innego Aku do sprawdzenia to oddaj toto na serwis. 4 lata repka bez czyszczenia itp może nie chcieć działać lub działać beznadziejnie. Tak nawet kupiłem jeszcze jeden bo myslalem ze może jest coś nie tak może z akumulatorem Quote
Huba_lbn Posted November 24, 2021 Report Posted November 24, 2021 44 minuty temu, Jelcyn napisał: replika ani drgnie, nie słychać nic Nic nie słychać? Nawet takie tykania / cykania? 44 minuty temu, Jelcyn napisał: W temacie replik jestem zielony Trzeba sprawdzić okablowanie. Nie trzeba otwierać GB, ale trzeba by go wyjąc z korpusu. Quote
Recommended Posts