ChickenD Posted October 25, 2021 Report Posted October 25, 2021 Cześć! Po kilku latach przypomniałem sobie o starej zajawce i dysponując nieco większymi środkami, niż za czasów szkolnych, chciałbym nieco przygotować starą replikę do tego "powrotu". Posiadam bizona od Cymy, absolutny stock, wystrzelał może z 2-3 tysiące kulek. Chciałbym przede wszystkim zmaksymalizować komfort strzelania - odpowiedź na spust, celność/powtarzalność strzałów, ROF, zasięg skuteczny. W miarę możliwości wolałbym upgrade wykonać sam, nie mam doświadczenia z replikami ASG, ale z różnego rodzaju mechaniką, pneumatyką i elektroniką obcowałem, więc jeśli coś da się zrobić samodzielnie - taką formę bym preferował. Jeśli to jednak nie ma sensu, chętnie przeczytam sugestie dobrych serwisantów w okolicach Krakowa ;) Chciałbym zamknąć się w budżecie 300-500zł, jako, że nie wiem, czy w ogóle znów wciągnie mnie airsoft jak kiedyś. Z góry dzięki za wszelkie sugestie! Quote
Huba_lbn Posted October 25, 2021 Report Posted October 25, 2021 Bateria LiPo 11,1V ~90 zł Ładowarka ~35 zł Mosfet Perun ~50 zł Gumkna HU Super Macaron żółta - 45 zł Dystanser Omega - 30 zł Lufa Steel Bull - ~160 zł Dysza doszczelniona - ~20 zł (ale pewnie trzeba pewnie kupić ze dwie, albo trzy żeby dobrać odpowiednią) ~60 zł I mamy ~470 zł Quote
Recommended Posts