czesiek77 Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 Witam, Jak w temacie staram sie wykminić jak w modelu R501 od ARMY zdemontować szczerbinke. Odkręciłem śróbkę na szczerbince, nic z tego, odkreciłem śróbę z tyłu zamka, nic z tego. Ktoś ma ten model i wie może jak to zdjąć? Druga sprawa, próbował ktoś zamontować na tym modelu jakiegos red-dota? Pozdrawiam serdecznie. Quote
sjzmisiek Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 (edited) Zdemontowałeś cały blowback unit?Nie jestem pewien ale chyba trzeba wybebeszyć zamek. Obczaj na YT jakiś film z rozbierania hicapy do zera. "Hi Capa slide disassembly" czy cuś i powinno Ci wyskoczyć kilka filmów. Edited June 14, 2021 by sjzmisiek Quote
KAMA3 Posted June 14, 2021 Report Posted June 14, 2021 Miałem kiedyś podobną replikę i tam jest wsuwana szczerbinka bokiem, coś jak jaskółczy ogon. Ale może być wcześniej potrzebne wysunięcie cylinderka gazowego. Bardzo mgliście to pamiętam, więc tylko misiam ;) Quote
czesiek77 Posted June 14, 2021 Author Report Posted June 14, 2021 O a zdejmowac bloku gazowego jeszcze nie probowalem faktycznie, zobacze później może tam cos pod spodem jeszcze jest. Dzieki wielkie :) Quote
Recommended Posts