Camaroo Posted February 8, 2021 Report Posted February 8, 2021 Witam, od ostatniego czasu przymierzam się do zakupu jakiejś "klamki" full metal z blowbackiem. Będzie to moja 1 tego typu replika. Słyszałem, że nie warto przeładowywać takich replik na pusto gdyż mogą uszkodzić coś tam w środku. I tu nasuwa się moje pytanie, czego nie należy i nie można robić z replikami z blowbackiem, i czy to że jest full metal coś zmienia? Ps. Przepraszam ale nie wiem czy wybrałem odpowiedni dział do tego posta :d Quote
mwshaggy Posted February 8, 2021 Report Posted February 8, 2021 Nic sie takiego nie dzieje, gdy przeladowujesz na pusto. Chociaz zawsze lepiej strzelac z nabitej gazem, nie pykac bez sensu. Trzeba tez pamietac, zeby magazynek zawsze mial troche gazu w sobie bo moga pojawic sie nieszczelnosci. Jesli chodzi o marke to moge polecic repliki od WE. Mam kilka i nie bylo z nimi nigdy problemu. Jeden ma grubo ponad 10lat, caly czas jest sprawny a nie lezy tylko w walizce. Quote
Recommended Posts