Magik690700 Posted January 6, 2021 Report Posted January 6, 2021 Cześć, potrzebuje pomocy w wyborze repliki do lasu ale z elementami budynków. Mój budżet to około 1700-2000zl Mam na oku kilka modeli i nie wiem który z nich będzie najlepszy w stosunku cena=jakość. Ics cxp mars carabine Krytac lvoa c/s Krytac trident mk2 Vfc avalon calibur cqc Czy może coś macie lepsze w tej klasie , ew co by można kupić i zrobić w środku aby górowało nad tymi wyżej? Ale szczerze że wolał bym narazie postrzelać serią z pudła a potem coś pogrzebać. Quote
rumak Posted January 6, 2021 Report Posted January 6, 2021 Coś z serii eMek E&La. Poproś o sprawdzenie jej przed wysyłką czy zewnętrznie jest ok i będziesz zadowolony ;-) Są to wdzięczne giwery, ładne, z pancernym gierkiem i możliwością praktycznie dowolnego tuningu. Quote
Huba_lbn Posted January 8, 2021 Report Posted January 8, 2021 W tym budżecie ja bym brał albo ICS, albo G&G z GB G2, albo Evolution-Dytac. Quote
Recommended Posts