thor_ Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 http://www.airsoftgi.com/product_info.php?...roducts_id=1226 Ma wejść niedługo do sprzedaży w USA może i w europie sie pokaże niedługo? Szkoda że nic konkretnego nie napisali o tym "czymś" Pozdrawiam ps No i wrzuciłem to tutaj bo nie wiem czy to sprężyna czy gaziak czy aeg.
Jayhawk Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 tylko dlaczego to nie jest SWD ?! ;( (Scope and Scope Ring are not included) heheheh wyglada i jest w cenie ,chetnie powiesze go na scianie :) jest jakis importer UTG na Polskę ?
thor_ Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 CO do "scope not included" to olać mam taki fajny "amerykanski:) " w szufladzie to się założy. Kwestia czy ktoś to tu sprowadzi i ewentualnie kiedy :( Wydaje mi się po grzebaniu w necie że to chyba "gaziak" ale pewny nie jestem. Czas pokaże. Pozdrawiam
mig Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Wydaje mi się po grzebaniu w necie że to chyba "gaziak" ale pewny nie jestem. To nie jest gaziak tylko spring ;). Jest to dokładnie ten karabin który opisał Piok w niusie na głównej stronie wmasg: APS2 z UTG. 21-10-2005, 23:04 - zamieścił: Piok APS2 z UTG.Kolejne uderzenie ze strony UTG, tym razem jest to „klon” APS2 Maruzen. Za 95$ otrzymujemy: - karabin Pro Sniper - dwa magazynki - szybkoładowarkę do magazynków - pas nośny - dwójnóg - nakładki na stopkę kolby przedłużające ją Replika wyposażona jest w regulowany hop-up, prędkość wylotowa kulki to 330fps. Tutaj można dokonać zakupu: AirsoftGI pozdrawiam
thor_ Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 Czyli kwestia zakupów jak narazie za oceanem :( hmmm jakoś nie przyzwyczaiłem się jeszcze do zakupów na taaaką oodległość ;) Poczekamy może na jakieś święta pokaże sie w europie. Swoją drogą dobrze by było żeby gdzieś dorwać rzetelną "recenzję" tego tematu Tak czy siak dzięki migu
Recommended Posts