ketjovs Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Witam posiadam STEYR AUG (JG0450A) - JG replika po strzelance zacieła się poczym rozebrałem ją i gearbox i okazało się że mam pęknięty tapped plate pękła część przy zębadzce. Po złożeniu zaobserwowałem że replika strzela tylko ogniem ciągłym ale "pluje powietrzem" Gdy do repliki włożę magazynek kula siedzi w lufie ale karabin strzela powietrzem. Co mam zrobićzmienić tapped palte czy zmienić jeszcze inną część? Quote
Regdorn Posted September 9, 2020 Report Posted September 9, 2020 Cześć, nie wiem w jakim stopniu pękł tappet plate, ale jeśli replika nie pobiera kulek, to jest to winą właśnie pękniętego tego elementu. Trzeba go wymienić. Ogólnie trzymanie uszkodzonego elementu w GB mija się z celem. Pozdrawiam, Reg Quote
ketjovs Posted September 9, 2020 Author Report Posted September 9, 2020 Wiesz może jaki to model czy to jest ten https://gunfire.com/pl/products/listwa-popychacza-v3-1152200274.html# ? Quote
Regdorn Posted September 10, 2020 Report Posted September 10, 2020 Generalnie tappet plate do gearboxa v3 więc ten z linka powinien pasować. Quote
Recommended Posts