semen Posted June 27, 2020 Report Posted June 27, 2020 Witam wszystkich, od tygodnia jestem posiadaczem praktycznie nowej repliki G&G M14 EBR Long. Chciałbym z niej zrobić DMR (max jakieś 550 fps) i potrzebowałbym od forumowiczów pomocy, doradzenia w sprawie tuningu. Co wymienić, jakie części, no i najlepiej, żeby było to przyjemne dla kieszeni. Pozdrawiam. Quote
miapow Posted June 30, 2020 Report Posted June 30, 2020 Cześć, swojego czasu posiadałem veterana gg zrobionego na sprężynie 150 guardera. Fps z tego co pamietam niemniejsze niż 550. Wymienione zęby na 32:1, tłok na tłok ze zwężanymi zębami. Do tego silnik high torque i mosfet. Nie pamiętam jednak markek powyższych elementów. Replika w tej konfiguracji działała bez najmniejszego wysiłku, nawet na baterii 7,4 lipo. Problem był tylko z podawaniem ciężkich kulek w magach typu low cap. Z tego co słyszałem ich magi dalej się z tym borykają. Quote
Recommended Posts