MikeOl Posted June 25, 2020 Report Posted June 25, 2020 Witam Spust w tej replice wykonany jest ze ZnAl więc to tylko kwestia czasu jak element współpracujący z cięgnem się ułamie lub puści w innym miejscu... Z tego co czytałem kilka osób poradziło sobie z tym tematem robiąc własny spust; można prosić o knowhow jak i z czego zrobić nowy spust, zdjęcia ? Moje pomysł to; -aluminiowy v2 SHS https://gunfire.com/pl/products/jezyk-spustowy-typu-b-do-replik-typu-m4-m16-czarny-1152208472.html -wybić stalową ośkę i przełożyć tą z repliki, a w górnej części zrobić otwór i wstawić śrubę która będzie współpracować z cięgnem. - stalowy spust z v2 a&k i wspawanie śruby oraz wiercenie pod ośkę do uar. Quote
mareq Posted June 26, 2020 Report Posted June 26, 2020 Ja tam problemów nie miałem ale można to zrobić inaczej: wrzucasz mosfeta i dajesz mikrostyk pod spust. Przy okazji skróci się droga spustu. Quote
MikeOl Posted June 26, 2020 Author Report Posted June 26, 2020 Jaki mosfet byś polecał, Perun do v3 ? myślałem o tym ale tak czy inaczej ten spust ze znalu i tak jest do wymiany.. Quote
Recommended Posts