Kubolakuba Posted June 23, 2020 Report Posted June 23, 2020 Cześć, Czy jest tu ktoś kto posiada tą replikę i może powiedzieć na czym polega oburęczność tej repliki? Jest tak reklamowany na stronie UMAREXa, a zastanawiam się czy polega to tylko na podwójnym zrzucie zamka czy też pozwala na przełożenie na zrzutu magazynka na drugą stronę tak jak w ostrym gocku 17 5 generacji? Dzięki za pomoc i pozdrawiam :D Quote
AtomBlaster Posted January 16, 2021 Report Posted January 16, 2021 Hej, zakupiłem gen. 5 i niestety zrzut zamka jest tylko dla praworęcznych, po drugiej stronie to tylko atrapa. Szybko zwróciłem, bo wykonanie było zaskakująco słabe. Zamek latał, że aż dzwoniło. W dodatku zamka w tym modelu nie dało się ściągnąć np. w celu dostania się do wnętrzności (suwaki umożliwiające jego ściągnięcie to również atrapy). Odradzam tę generację. Zakupiłem gen. 4 2.6415 i jestem szczęśliwy. Pozdrawiam:) Quote
AtomBlaster Posted January 16, 2021 Report Posted January 16, 2021 8 godzin temu, AtomBlaster napisał: Hej, zakupiłem gen. 5 i niestety zrzut zamka jest tylko dla praworęcznych, po drugiej stronie to tylko atrapa. Szybko zwróciłem, bo wykonanie było zaskakująco słabe. Zamek latał, że aż dzwoniło. W dodatku zamka w tym modelu nie dało się ściągnąć np. w celu dostania się do wnętrzności (suwaki umożliwiające jego ściągnięcie to również atrapy). Odradzam tę generację. Zakupiłem gen. 4 2.6415 i jestem szczęśliwy. Pozdrawiam:) jednak to co napisałem tyczy się to wersji CO2, w wersji green gas jest inaczej z tym zamkiem Quote
Recommended Posts