Mroziak Posted May 29, 2020 Report Posted May 29, 2020 Witam serdecznie, Od kilku godzin bezskutecznie szukam polimerowych ładownic do fn 5.7. Macie jakiś pomysł/link lub cokolwiek na ten temat? Jestem dosyć nowy w temacie i może mi coś umknęło. Będę wdzięczny za jakąkolwiek pomoc. Dodatkowo znalazłem kaburę firmy FOBUS, ktoś poleca/odradza? Dzięki! Quote
_Czarny_ Posted May 29, 2020 Report Posted May 29, 2020 Chodzi ci o ładownice do pistoletu czy do P90 ? Quote
_Czarny_ Posted May 30, 2020 Report Posted May 30, 2020 Dedykowanych chyba niema, a na pewno nie ASG, możliwe że są do prawdziwej. Szukaj ładownic sznurowanych z szczękami. Da się je regulować więc może spełnią twoje wymagania. W ostateczności zawsze zostaje custom an zamówienie w firmach robiących kabury Kydexowe ale to droga zabawa pewnie będzie. Quote
Mroziak Posted May 30, 2020 Author Report Posted May 30, 2020 Właśnie chciałem dedykowane polimery. próbowałem się skontaktować z GROMEM, oni tego używają. Chyba nie są chętni do współpracy. xD Quote
_Czarny_ Posted May 31, 2020 Report Posted May 31, 2020 Hmmm ktoś tu namieszał w cytatach bo ja tego nie pisałem ;) <Mod> Naprawione ;) Quote
Recommended Posts