Pokrywa Posted May 21, 2020 Report Posted May 21, 2020 Cześć, o czy replika Vfc Aeg Vr16 Fighter Carbine Mk2 na dzień dzisiejszy jest dobrym wyborem ? Egzemplarz za około 1000zł nowy. Wyczytałem że brak mosfetu i elektronika jest "nie dzisiejsza" , a chciałbym kupić replike której nie będę musiał otwierać przez najbliższy rok - 2 lata . Wizualnie także bardzo podoba mi się G&G GC16 Warthog 12 Inch i jest to podobna półka cenowa. pozdrawiam! Quote
Huba_lbn Posted May 21, 2020 Report Posted May 21, 2020 Podobno są repliki których nikt nie otwiera przez rok, czy dwa, ale o chyba tylko mity :P Jest gdzieś G&G GC16 Warthog 12" za ~1000 zł? Widzę 9" za 1200 zł. VFC wewnętrznie w stocku to nic ciekawego, a do tego mają ~340 fps, a jak szukasz 12 calowego frontu to raczej czegoś do lasu, nie? Ja bym brał G&G. Quote
Pokrywa Posted May 21, 2020 Author Report Posted May 21, 2020 Mój błąd z cenną. Vfc kosztuje także 1200~ bez promocji dlatego stwierdziłem że to ta sama półka cenowa. Tak, szukam repliki z długą lufa do lasu. Quote
Recommended Posts