Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Ja w to z rok gralem, nawet moda zrobilem (M1887, Winchester lever gun, zamiast desertów zrobilem 2 Peacemakery, zamiast Shotguna był "trench gun" a zamiast granatnika zrobilem Tater cannon). Lubilem biegac z AUG oraz MP5, teraz po formacie kompa pisze ze File Corrupted please check virus scan (a kompa chyba jechalem 4 razy anty wirami różnymi i robilem format C 2 razy i nic nie dalo). Swoją droga- Soldat jest super gra

• 5 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

Ja swego czasu byłem w jednym z lepszych klanów w Polsce a nawet na świecie :) Nie miałem sobie równych ;p W 1vs1 też pokonałem parę razy mistrza Polski... :D

Teraz gram w Call of Duty: World at War

Posted

Kocham ta gierke a szczegolnie jej mozliwosci prostego modyfikowania praktycznie wszystkiego. Gram w sumie juz prawie 5 lat ale z dlugimi przerwami. Z serwerow polecam "Avarax R/S pwnage!". Jest to jeden z kilku serwerow na ktorym glownie gra sie na mapach 2D z CS'a i gdzie skill graczy tez jest dosyc wysoki. Teraz juz zadko gram bo pojawily sie symulatory takie jak Armed Assault (uwazana za najrealistyczniejsza gre dotychczas, tak ze wszelkie BF2 i CoD4 to sa po prostu smiecie)

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ja sobie zagrałem i gra nawet fajna ale jedna rzecz jest zła , jak w każdym multiplayerze początki są trudne.

Tylko pojawiasz sie na planszy i juz cie zabijaja.

Na poczatku nie mogłem ogarnąć o co w tym wszystkim chodzi.

W dwa dni już można sie nauczyć jakos w miare grać:D

• 5 months later...
Posted

Kosmiczna gra i dobra na wyładowanie nerwów ;d. mój kolega nie może wyrobić jak w to gra, a najlepszy dla niego jest tryb berserk. gra jest fajniejsza z modami-szczególnie polecam przerobić plik z ustawieniami broni, wtedy rozgrywka jest bardziej dynamiczna i realistyczna. gdyby ktoś chciał mój mod to proszę pisać na xenon500@op.pl mogę tez dodać inny interfejs i skiny.

pozdro...