feder91 Posted February 27, 2020 Report Posted February 27, 2020 Cześć! Posiadam maskę p-gaz MCU-2/P, nie bardzo wiedziałem który dział forum wybrać, maska posiada szybę balistyczną także do ASG jako ochrona twarzy/oczu spoko, tylko problem polega na tym, że jej wizjer wykonany jest z elastycznego uretanu który zwyczajnie w świecie ma jakieś plamy oraz rysy przez co widać przez niego jak przez mgłę w niektórych miejscach co mnie strasznie irytuje. Zastanawiałem się czy można po prostu kupić nowy wizjer gdzieś ale to raczej graniczy z cudem. No i później odklejenie obecnego i przyklejenie nowego xF I pytanie do was - jak zregenerować takowy wizjer? Polerować to jakoś? Oddać do typków którzy zajmują się polerowaniem szyb w samochodach? Czy ktoś ma jakieś pomysły? Quote
Regdorn Posted February 27, 2020 Report Posted February 27, 2020 Zapytałbym tych od szyb w samochodach i u zegarmistrza. O ile by się podjęli, jeśli za drogo by liczyli, zostają chyba tylko jakieś pasty polerskie i wiara we własne umiejętności ;) Quote
Recommended Posts