lukaszsnieszko Posted February 21, 2020 Report Posted February 21, 2020 Cześć niedawno kupiłem sobie replikę colta (WEL GBB G199) i mam z nią mały problem mianowicie podczas ładowania magazynka green gazem po odciągnięciu butli cały gaz wystrzeliwuje z magazynka, a jeżeli już jakoś go nabiję to czasem zdarza się tak że po paru strzałach cały gaz wylatuje lufą albo tyłem pistoletu. A poza tym zastanawiam się czy mógłbym wsadzić do tej repliki magazynek na co2 i czy to by nie popsuło pistoletu Quote
sjzmisiek Posted February 23, 2020 Report Posted February 23, 2020 Klamki wella, jeśli bym kupił to tylko w ramach ciekawostki, jeśli kupiłeś ze sklepu i jest na gwarancji to wyślij na serwis/wymianę jeśli problem był od samego początku w tej replice, jest sporo czynników, które robią takie problemy. Na tę chwilę najlepsza tania dobra replika fullmetal jaką jestem w stanie polecić to cokolwiek z serii m9 hfc do 300zł na krakowskim sklepie jak jest w promocji. Mimo braków w wykonaniu zewnętrznym niektórych modeli nadrabiają osiągami i kulturą pracy- naprawdę dobre klamki. Quote
Recommended Posts