Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

"Normandia 1944" - 25-26 września 2020 r., Karolew k. Łodzi

Recommended Posts

Posted

Dominiku, Cortesie - wszyscy to rozumiemy i akceptujemy.

Głodni walki i spędzenia wspólnego czasu na łonie natury mam nadzieję, że z rekordową frekwencją spotkamy się w odpowiednim terminie.

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Być może, z dużym naciskiem na może - drugie podejście będzie w ostatni weekend września.

Ale to zależy od rozwoju sytuacji, więc na razie oficjalnie nie rezerwujemy terminu. Tymczasem myjcie rączki robaczki. ;)

Posted

Tak się zastanawiam, jak po miesiącach wszyscy będą wygłodniali imprez to może zrobić grę w dłuższej pormie, np od piątku wieczorem do południa w niedzielę?

Tak wiem, pewnie głupie wymysły kogoś, kto siedzi prawie drugi tydzień i pracuje z domu. Już mnie coś trafia. Nie wiem jak przeżyję kolejne miesiące.W tej chwili głupie wyjście do sklepu jest odprężające jak jakieś wakacje :) .

Posted

Ox. & Bucks. Kończymy pogaduchy o wiertłach, obcęgach, epidemii, post-apo, łączach, Netflixie i WoT czy innym off-topie. Ja wiem, że nam ciężko, ale nie widzę powodu by nawet w czasach zarazy odchodzić od tematu.

Temat zamykam - kiedy epidemia dobiegnie końca i będziemy mogli się bezpiecznie spotkać i będą chęci by zorganizować drugie podejście to go otworzę.

• 2 weeks later...
Posted

Być może niektórzy przeoczyli, więc gwoli przypomnienia.

Jeżeli reżim sanitarny zostanie poluzowany to "Normandia 1944" zostanie zorganizowana w ostatni weekend września (pierwszy weekend października jako termin zapasowy).

• Domin007 changed the title to (NOWA DATA) Normandia 1944 - 25-26 września 2020 r., Karolew k. Łodzi
  • Domin007 locked this topic
  • Domin007 unlocked this topic
Posted

UWAGA!

Komunikat HQ.

Jest już nowa data "Normandii 1944" - ostatni weekend września, tj. 25-26 IX (piątek - część nocna i sobota - cześć dzienna). 

Zapisy i wpłaty otwieram od dnia 4 maja br.. Liczę, że tym razem uda nam się spotkać...

• Domin007 locked and unlocked this topic
Posted
2 godziny temu, Kiero napisał:

W zgłoszeniu - "Hermann Brunner"? A gdzie Hans Kloss się pytam? :D

Tribute to late Emil Karewicz... ;)

Godzinę temu, Kolba_DK napisał:

A ile płatność wynosi? Bo ja się oczywiście na to "piszę"!!!

Kolba, który to już raz się kłania uważne czytanie ze zrozumieniem... ;) Wpisowe musiało zwrócić, bo nie mam gwarancji, że osoba, która chciała wziąć udział w pierwotnym terminie, weźmie udział w terminie wrześniowym. I co wtedy? Taka osoba zażądałaby zwrotu składki, naliczając lichwiarski procent i zniszczyła moje nędzne, cebulowe życie. ;) A ja nie jestem Raskolnikowem.

• 2 weeks later...
Posted

I...Rrrrruszyły!

Wracamy do tematu "Normandii 1944". W najbliższym czasie będę wysyłał wiadomości z zaproszeniami, ale można też nie czekać i zgłaszać się z własnej, nie przymuszonej woli. :) Przypomnę najważniejsze założenia:

1. Gramy jeżeli zbierze się co najmniej 42 graczy - w miarę zbalansowanych stronach.

2. Zgłoszenie wysyłamy korzystając z templatki z pierwszego postu.

3. Jeżeli w którymś z oddziałów będzie nam zbywać zastrzegam prawo do przenosin do innego oddziału. Co do zasady oddziały powinny liczyć do 10 graczy.

Ponieważ mam nawał pracy to mogą nastąpić opóźnienia w komunikacji, ale spokojnie - każde zgłoszenie będzie odnotowane i potwierdzone. Czasu do końca września jest sporo. 

15885767849486.jpg

Posted
5 godzin temu, Domin007 napisał:

Whoop, whoop, po 72 godzinach od odpalenia ponownych zapisów mamy już 10 zgłoszeń i 2 wpłaty z wymaganych 42.

Gimme more, gimme more... ;)

To mi odpisz, a będzie trzecia wpłata :)