Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie,

jak w temacie. Może ktoś ogarniał kiedyś jaka kabura była by najlepsza do pistoletu WIST-94. Wiem, że temat nie do końca związany z ASG, ale fanów militariów jest tu tyle, że nie ukrywam, iż liczę na konstruktywną pomoc. Było by też fajnie, jakby nie była za droga :) 

Z góry dzięki za odpowiedź.

• 6 months later...
Posted

Możesz wybrać to co powyżej wkleił @Yahalom, ale ja bym brał wersję z "napą" bo jakoś do tej nie mogę się przekonać.

Zwróć uwagę tylko na to czy masz WIST 94 czy WIST 94M z szyną w dolnej części szkieletu bo do tej drugiej wersji nie pasuje - mam tą kaburę i nie da rady włożyć tam pistoletu z szyną RIS.

Inne rozwiązanie, z którego korzystam od roku czy dwóch to kabura uniwersalna dostępna na taiwangunie + panel safariland obniżony z aliexpres lub jak Ci się uda to dorwiesz na TG.

Jeżeli będziesz korzystał z oryginalnego zapięcia tej kabury to polecam co jakiś czas dokręcić śrubki zwłaszcza jak będziesz miał ją założoną na miękki pas od munduru wz. 2010 z klamrą fastex.