kamo_86 Posted January 7, 2020 Report Posted January 7, 2020 Witam, domyślam się, że mogę odgrzebywać kotleta, ale muszę ;) Nabyłem pierwszego w życiu boczniaka, ale niestety ma wadę w postaci magazynków. Nie trzymają gazu. Może już ktoś z tym walczył? W przypadku jednego magazynka wymiana uszczelki przy głowni magazynku nie pomogła (a przymierzałem oryginał w sklepie). Drugi temat to kwestia HU, widziałem, że tu na WMASG był materiał dotyczący usprawnienia działania systemu, ale obrazki wygasły, może również ktoś się z tym mierzył? Będę rad za pomoc :) Quote
Meister Posted January 9, 2020 Report Posted January 9, 2020 Jeśli możesz klamkę zwrócić to najlepiej to zrób i kup Lugera od KWC. WE robi po prostu mierne repliki i tragiczne magazynki. Poza tym CO2 >>>>> green gas. Quote
Domin007 Posted January 10, 2020 Report Posted January 10, 2020 Meister ma rację. Zwróć rupiecia jeżeli możesz. WE ma problem z magazynkami - np. mój Browning HP to raczej wypełniacz kabury niż skuteczna zabawka. Mogę polecić P 08 od Umarexa. Nie ma co prawda blow backu i wiele wspólnego z celnością, ale ładnie wygląda i póki co nie było z nim problemów. Quote
Dr Klauss Posted January 10, 2020 Report Posted January 10, 2020 Prawda. Mam z KWC i złego słowa nie powiem. Quote
Recommended Posts