ThomX Posted November 22, 2019 Report Posted November 22, 2019 Szukam montażu do latarki na aksu. Wiem, że można na izolkę i tak mam teraz, ale i tak szukam czegoś bardziej tactikool ;) Latarka z włącznikiem z tyłu, bez żelowego. Coś co można założyć na suczkowy "tłumik płomienia" z jednej strony i zacisnąć na latarce z drugiej. Standardowe montaże 2-stronne są za duże. Osoby, które rozumieją temat, wiedzą o co mi chodzi :) Najlepiej było by z jakimś linkiem :) Quote
ThomX Posted November 24, 2019 Author Report Posted November 24, 2019 No i ok. Sprawa chyba rozwiązana. Gdyby ktoś szukał podobnego tematu, to na FB poradzono mi coś takiego: https://allegro.pl/oferta/montaz-uchwyt-latarka-laser-na-lufe-adapter-ris-7483450209?snapshot=MjAxOS0xMS0yMlQxNDoyOTo1NC4zNzVaO2J1eWVyOzM3MWExMTRmNGMwYzIzZWVmY2I5MTc1YWFlMmFkMzVlN2I3OTA0YjBlNDFkOTdhMDJhNDRiZWY0MGM5Y2ZiNDc%3D Rzecz zamówiona i zobaczymy jak zadziała :) Quote
ThomX Posted November 25, 2019 Author Report Posted November 25, 2019 Kontynuując rozwiązanie problemu: montaż przyszedł i okazał się nieco za mały. I na kałacha i na latarkę. Da sie zamontować, ale będę dokupował dłuższe śróbki. Ale jak ktoś potrzebuje to się da. Żeby było idealnie lepsze by były montaże o większej średnicy :) Temat z braku zainteresowania i z powodu rozwiązania problemu można zamknąć :) Quote
Recommended Posts