Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
40 minut temu, Driver2503 napisał:

Hej .

Ja ze swojej strony polecał bym CI   sprawdzone modele Ak  Cymy 040. bądź modele 077 w stoku będzie naparzało lepiej jak JG . 

A coś z rodziny m4 się znajdzie? albo rzeczywiscie by było do max 600 zł bo to i tak zawyżona cena jak na mnie.

Posted
Godzinę temu, Szaraczek napisał:

A coś z rodziny m4 się znajdzie? albo rzeczywiscie by było do max 600 zł bo to i tak zawyżona cena jak na mnie.

Za 699 masz Specne Edge i to jest najtańsze rozsądne rozwiązanie  w które warto pójść.

Aktualnie są na 10procentowym rabacie na gunfire   jak poszukasz youtuberów to oni dysponują kodami  na -12% więc będzie zawsze dyszka taniej .  Ja bym poczekał aż seria Edge będzie minus 20% i wtedy brał . 

Jeżeli jesteś początkujący i dopiero masz 2-5gier za sobą to pograj na porządnym pożyczonym sprzęcie jeszcze kilka razy a zobaczysz że faktycznie warto poczekać i kupić porządnie nim potem męczyć się z problematycznym dziadostwem . 

Z wynalazków przerobiłem większość w tym krótkie  G3 od Jg miałem dwa tygodnie i  po za budynkami w lesie mocno odstawało chociażby od stokowych Cym seri x0.40

Posted
W dniu 25.08.2019 o 21:35, Szaraczek napisał:

Słyszałem że nie jest jakoś najlepsze specna i mam mieszane zdanie na temat jej 

No Tysiąca za specne bym nie dał ;-) Ale wspominasz że 6-7 stów max więc sytuacja troche inaczej wygląda przy tak niskiej kwocie . ;]