Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie! Mam pytanie. Dlaczego repliki Spartac są tak źle teraz oceniane? Osobiście chcę kupić swoją pierwszą replikę i znalazłem SRT-18 w dobrej cenie ale nie wiem czy kupować czy jednak lepiej nie. Proszę o poradę i wyjaśnienie dlaczego Spartac jest teraz nieopłacalny ;)

Posted
3 godziny temu, JuheXeK napisał:

Witam serdecznie! Mam pytanie. Dlaczego repliki Spartac są tak źle teraz oceniane? Osobiście chcę kupić swoją pierwszą replikę i znalazłem SRT-18 w dobrej cenie ale nie wiem czy kupować czy jednak lepiej nie. Proszę o poradę i wyjaśnienie dlaczego Spartac jest teraz nieopłacalny ;)

Spartaki to warto jedynie za 150zł z komisów kupować jeżeli są w dobrym stanie oczywiście jeżeli to seria AK . 

Posted
12 godzin temu, wallop napisał:

Spartac nigdy nie był opłacalny. Już lepiej kupić Cyme czy Specnę Core.

Zależy jaki typ repliki Cię interesuje i jaki masz konkretnie budżet.

Budżet tak powiedziałbym do 350 zł i używkę mam zamiar kupić a SRT 18 od Spartaca mi się bardzo spodobało tylko właśnie wszyscy narzekają na tę firmę i sam już nie wiem :/

Posted

Nie kupuj używanej repliki w takiej cenie. Najczęściej jest to szrot. Jako laik kupujesz replike w ciemno i jeśli nie masz możliwości sprawdzenia kub żadnego znajomego, który ogarnai temat to odpuść i kup nowa w sklepie. 

Doloz jeszcze 100-150zl i kup cm045. 

Posted
8 godzin temu, wallop napisał:

Nie kupuj używanej repliki w takiej cenie. Najczęściej jest to szrot. Jako laik kupujesz replike w ciemno i jeśli nie masz możliwości sprawdzenia kub żadnego znajomego, który ogarnai temat to odpuść i kup nowa w sklepie. 

Doloz jeszcze 100-150zl i kup cm045. 

Ok zobaczę co da się zrobić pozdrawiam :D