JuheXeK Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Witam serdecznie! Mam pytanie. Dlaczego repliki Spartac są tak źle teraz oceniane? Osobiście chcę kupić swoją pierwszą replikę i znalazłem SRT-18 w dobrej cenie ale nie wiem czy kupować czy jednak lepiej nie. Proszę o poradę i wyjaśnienie dlaczego Spartac jest teraz nieopłacalny ;) Quote
wallop Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 Spartac nigdy nie był opłacalny. Już lepiej kupić Cyme czy Specnę Core. Zależy jaki typ repliki Cię interesuje i jaki masz konkretnie budżet. Quote
Driver2503 Posted June 6, 2019 Report Posted June 6, 2019 3 godziny temu, JuheXeK napisał: Witam serdecznie! Mam pytanie. Dlaczego repliki Spartac są tak źle teraz oceniane? Osobiście chcę kupić swoją pierwszą replikę i znalazłem SRT-18 w dobrej cenie ale nie wiem czy kupować czy jednak lepiej nie. Proszę o poradę i wyjaśnienie dlaczego Spartac jest teraz nieopłacalny ;) Spartaki to warto jedynie za 150zł z komisów kupować jeżeli są w dobrym stanie oczywiście jeżeli to seria AK . Quote
JuheXeK Posted June 7, 2019 Author Report Posted June 7, 2019 12 godzin temu, wallop napisał: Spartac nigdy nie był opłacalny. Już lepiej kupić Cyme czy Specnę Core. Zależy jaki typ repliki Cię interesuje i jaki masz konkretnie budżet. Budżet tak powiedziałbym do 350 zł i używkę mam zamiar kupić a SRT 18 od Spartaca mi się bardzo spodobało tylko właśnie wszyscy narzekają na tę firmę i sam już nie wiem :/ Quote
wallop Posted June 8, 2019 Report Posted June 8, 2019 Nie kupuj używanej repliki w takiej cenie. Najczęściej jest to szrot. Jako laik kupujesz replike w ciemno i jeśli nie masz możliwości sprawdzenia kub żadnego znajomego, który ogarnai temat to odpuść i kup nowa w sklepie. Doloz jeszcze 100-150zl i kup cm045. Quote
JuheXeK Posted June 8, 2019 Author Report Posted June 8, 2019 8 godzin temu, wallop napisał: Nie kupuj używanej repliki w takiej cenie. Najczęściej jest to szrot. Jako laik kupujesz replike w ciemno i jeśli nie masz możliwości sprawdzenia kub żadnego znajomego, który ogarnai temat to odpuść i kup nowa w sklepie. Doloz jeszcze 100-150zl i kup cm045. Ok zobaczę co da się zrobić pozdrawiam :D Quote
Recommended Posts