wściekły królik Posted May 20, 2019 Report Posted May 20, 2019 Długo szukałem rozwiązania ale nic nie działa. Czy możecie polecić jakieś gogle które nie będą parowac, nawet nie chodzi o parowanie bo to udało się ogarnąć antyfogiem od bolle ale o zostawanie skroplonej wody na szybkach. Jest to na tyle uporczywe, że po około pół godziny biegania nie jestem wstanie nikogo zobaczyć z 5m. Niestety okulary odpadają, bo wolę mieć pewność, że żadna kulka nie wleci za szybkę. Testowałem już revision desert locust I bolle tracker II. A może google nieparujące MSA lub gogle bezramkowe Swiss Eye? Quote
wściekły królik Posted May 20, 2019 Author Report Posted May 20, 2019 2 godziny temu, Redmonk93 napisał: ess Jakiś model dokładnie? Quote
Yahalom Posted May 20, 2019 Report Posted May 20, 2019 https://www.ess-polska.pl/product_info.php?cPath=546_548_557&products_id=7555 ? Może Bolle X800? Quote
OFF Posted May 21, 2019 Report Posted May 21, 2019 Bolle X800 mogą parować, przynajmniej ja z tym miałem problem :( ESS, Revision - modele z wentylatorem. Quote
BadMax Posted May 21, 2019 Report Posted May 21, 2019 wiley x spear, 2 lata bezproblemowego użytkowania. Quote
Regdorn Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 Dokładnie tak jak @OFF napisał. W grę wchodzą jedynie modele z wentylatorem, a i tak nie załatwiają sprawy w 100%. Miałem, sprawdzałem i jeśli masz tendencję do nadmiernego pocenia się (tak jak ja), to nic nie załatwi sprawy w stopniu, żebyś miał czysty wizjer. Praw fizyki nie oszukasz. Quote
Driver2503 Posted May 22, 2019 Report Posted May 22, 2019 Miałem taki sam problem i parowałem mocno na twarzy zastosowałem ciekawe połączenie . Google takie jak Austracki youtuber , są to valken zulu Do tego Rolka pod pachy która ma służyć za niepocenie siępod pachami taki wynalazek rozcieram na dłoni i smaruje twarz i od Roku zapomniałem co to problem parowania ;-) Quote
Recommended Posts