LAJT222 Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 Moje pytanie czy da rade podlaczyc imax b6 krokodylkami pod prostownik 12v 4a ? Ew. mam zasilacz 12v 1,5a <--- wystarczy ? Quote
Rych33 Posted May 17, 2019 Report Posted May 17, 2019 Dziwne pytanie. Imax b6 można podłączyć krokodylkami do wszystkiego co daje prąd stały. I nie ważne czy to akumulator, czy prostownik. I nie ważne jaką ma wydajność prądową. Imax i tak pobierze tyle prądu ile w danym momencie będzie potrzebował ładowany akumulator podłączony do niego. Taka to mądra bestia :) Quote
LAJT222 Posted May 18, 2019 Author Report Posted May 18, 2019 Pytanie padło dlatego bo jak dzwoniłem do sklepu modelarskiego to gosc z obslugi powiedzial mi, ze pod akumulator mozna podlaczyc a pod prostownikiem on nie wie jak sie zachowa ta ładowarka co mnie zdziwiło i wolałem się upewnić, temat mozna zamknac podlaczone pod prostownik i wszystko smiga :) Quote
Recommended Posts