Cube_Z Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 (edited) Cześć, Pierwszy post, więc łatwo wywnioskować, że dołączam do sportu :) W tym tygodniu udaję się do gunfire, no i od tygodnia mam dylemat, którą replikę wybrać: 1. SA-E01 2. SA-E06 1. Porównując oba modele (z powodu braku doświadczenia i wiedzy) nie widzę zbyt wielu różnic. Gdybym je znał, to może i decyzja byłaby prostsza. Czy różnica jest tylko w modelu repliki, szynach i ergonomii? 2. Jeżeli już wybrałem serię EDGE, to nie oglądać się na niższej jakości CORE? Pieniądze nie koniecznie odgrywają rolę, a bardziej rozsądne wydawanie ich. Dzięki za cierpliwość przy kolejnym pytaniu początkującego. Edited May 6, 2019 by Cube_Z Quote
OFF Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 To nowość na rynku. Możesz nie dostać za wiele odpowiedzi. Poza tym mamy wątek o replikach tej serii - https://wmasg.com/pl/forum/topic/167955-specna-arms-edge/ ;) Nawet pojawiła się u nas recenzja jednego z modeli. Jeżeli nie widać różnicy w opisie a tylko w wyglądzie to tak, dopłacasz za bardziej "taktyczny" front. Quote
Redmonk93 Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 33 minuty temu, Cube_Z napisał: Cześć, Pierwszy post, więc łatwo wywnioskować, że dołączam do sportu :) W tym tygodniu udaję się do gunfire, no i od tygodnia mam dylemat, którą replikę wybrać: 1. SA-E01 2. SA-E06 1. Porównując oba modele (z powodu braku doświadczenia i wiedzy) nie widzę zbyt wielu różnic. Gdybym je znał, to może i decyzja byłaby prostsza. Czy różnica jest tylko w modelu repliki, szynach i ergonomii? 2. Jeżeli już wybrałem serię EDGE, to nie oglądać się na niższej jakości CORE? Pieniądze nie koniecznie odgrywają rolę, a bardziej rozsądne wydawanie ich. Dzięki za cierpliwość przy kolejnym pytaniu początkującego. j/w poza wyglądem i ewentualnymi bolączkami z jednym lub drugim frontem, różnicy brak Quote
Cube_Z Posted May 6, 2019 Author Report Posted May 6, 2019 Rozumiem, dzięki za odpowiedzi. Skoro to nowe modele i za wiele doświadczenia z nimi nie ma, to po prostu wezmę obie do łapy i wybiorę tę, z którą poczuję chemię :) Quote
OFF Posted May 6, 2019 Report Posted May 6, 2019 Jeżeli masz taką możliwość to tak chyba będzie najlepiej :) Quote
Recommended Posts