Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie kupiłem ale byłem w Gunfire i dotykałem. Pierwsze wrażenie robią dobre, replika wydaje się być solidna ale powiem co nieco więcej za jakiś czas jak już będę ją miał w domu ;)

• 1 month later...
Posted

Komora HU kompletnie niekompatybilna z żadnym z popularnych obecnie systemów i to już na starcie kasuje ją jako replikę snajperki bo może i reszta jest kompatybilna z VSR ale najważniejsza część jest o dupę roztłuc. Jak na razie nie słyszałem żeby ktoś znalazł pasujący zamiennik ani żeby udało się do-dłutować jakieś inne druciarskie rozwiązanie. 

Posted

Dobra coś już mogę o niej powiedzieć, wystrzeliłem już z 1.5k różnych kulek, od 0.20 do 0.36 hopek kręcił, miał lekki problem z 36 ale jeszcze dało się strzelać ;) Zasięg jak na stokową snajperkę nie jest taki zły, gdzieś koło 60-65m kulka jest w stanie trafić, gorzej zdecydowanie jest z celnością :/ Do 40-45m za każdym razem trafiałem w kartkę A4 ale później zaczynają się lekkie schody, czasami kulka leci idealnie prosto czasami skręca w prawo, różnie to bywało.

Wykonanie jak na tak tanią replikę(350zł) jest na dobrym poziomie, nic nie lata nic nie trzeszczy, jest tylko ten problem z głowicą cylindra i gumka, jest lekki luz na cylindrze ale to jest mały kłopot :)

Komora mimo to że jest niekompatybilna myślę że nie będzie sprawiać problemów, jest metalowa trochę się ją porzeźbi i będzie git. Już powoli zmierzam ku tuningowaniu jej i zobaczę na co ją tak naprawdę stać, może się uda może nie, warto spróbować :D