m4r10s Posted April 16, 2019 Report Posted April 16, 2019 Dzień dobry, mam prośbę. Potrzebuję pomocy, porady. Chciałbym zaznaczyć, że jestem zielony i łyknę wszystko nawet kłamstwo. Po prostu nie znam się. Jestem od niedawna posiadaczem repliki M15A1 Vietnam od Classic Army, niestety brak baterii. Pożyczyłem akumulator od znajomego Ni-MH 1400 mAh 1.2V ale kable nie pasują. Na załączonych zdjęciu powinno widać co mam na myśli. Sprzedawca w opisie zaznaczył, że replika działała na Akumulatorze NiMH 9,6V 1600mAh GFE-06-003046. Bardzo proszę o radę. (mam nadzieję, że napisałem w odpowiednim dziale) Quote
Redmonk93 Posted April 16, 2019 Report Posted April 16, 2019 https://www.militaria.pl/action_sport_games/przejsciowka_z_pinu_tamiya_malego_na_duzy_16763_p7088.xml to albo w drugą stronę, nie korzystam z tamiyi, polecam przejście na 7.4v lipo + wtyczki deans przy najbliższym serwisie lub poprawkach ogólnych:) Quote
Recommended Posts